Op zoek naar thais restaurant zeedijk?

thais restaurant zeedijk
intro.
De beste Aziatische restaurants op en rondom de Zeedijk Culy.nl.
Het barst er van de restaurants, gespecialiseerd in de Chinese, Thaise, Japanse en Koreaanse keuken. Maar naar welke moet je toe? Dit zijn onze favorieten. Bird, Thais Zeedijk 77. Er zitten twee vestigingen van Bird op de Zeedijk. De ene is een snackbar en de andere is een restaurant.
Bird Thai Restaurant, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Beste van 2017. Inloggen Lid worden. Bird Thai Restaurant, Amsterdam. Restaurants in Amsterdam. Bird Thai Restaurant. Bird Thai Restaurant. 164 van 3.441 Restaurants in Amsterdam. Aziatisch, Thais, Geschikt voor vegetariërs. Zeedijk 72-74, 1012 BA Amsterdam, Nederland. 31 20 620 1442.
De 10 beste restaurants in de buurt van Zeedijk TripAdvisor.
Matige kwaliteit 11/08/2017. Keukens: Aziatisch, Thais. Little Saigon Zeedijk. 743 van 3.412 restaurants in Amsterdam. 0.0 km van Zeedijk. Super streetfood 01/10/2017. Goed eten voor een schappelijk 27/09/2017. Keukens: Aziatisch, Vietnamees. Healthy for Less. Wees de eerste om dit restaurant te beoordelen. 0.0 km van Zeedijk.
Bird Thai Restaurant.
Zodra u een voet over de drempel van ons restaurant zet, waant u zich een beetje in Thailand. Het personeel, de inrichting en natuurlijk het eten zorgen daar wel voor. Ons restaurant heeft 110 zitplaatsen verdeeld over 3 aparte ruimtes.
Thais Restaurant Bird: eerste Thaise restaurant op de Zeedijk Amsterdam.
TIPS VAN LOCALS. Thais restaurant met afhaalmogelijkheid aan de overkant. Bij restaurant Bird waant u zich even in Thailand. Volgens eigen zeggen zijn de gerechten bij Bird vaak nog lekkerder dan in Thailand zelf! Zo'n' uitspraak vraagt om een proef op de som. Bird was het eerste Thaise restaurant in Chinatown Amsterdam. Het restaurant bevindt zich al sinds 1993 op de gezellige Zeedijk en geniet grote bekendheid bij locals en mensen van ver buiten Amsterdam.
Jasmine Thai Thais Restaurant in Amsterdam en Tilburg.
Thais Restaurant Bird in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Amsterdam /. Thais Restaurant Bird in Amsterdam. Thais Restaurant Bird. Zeedijk 72 1012 BA Amsterdam Nederland Kaart. Certificaat van uitmuntendheid TripAdvisor 2017.
Bird Thais restaurant winnaar van The Best Thai Award Hier is Thailand.nl.
De winnaar van de reis naar Thailand wordt op 19 december bekend gemaakt via de Facebook en Instagram van Singha Beer Benelux. Bird Thais restaurant, opgericht in 1998 als één van de eerste Thaise restaurants in Amsterdam, is gevestigd op de levendige Zeedijk in Amsterdam.

Contacteer ons