Meer resultaten voor baiyok

baiyok
Thais restaurant BaiYok.
Welkom bij restaurant BaiYok. Welkom op de website van Thais restaurant BaiYok. Thais restaurant BaiYok, tel. Openingstijden: maandag t/m zondag 7 dagen per week vanaf 17 uur. BaiYok is op 20 januari 2004 geopend door Paul van der Helm en Yaowanuch Arpamo.
Contact Thais restaurant BaiYok.
Thais restaurant BaiYok.: 8011 VV Zwolle. fax 038 4221968. facebook Thais Rest. Voor afhalen en voor mogelijkheden van catering.: BaiYok thais voor thuis. 8011 VX Zwolle. Seizoensmenu voor 2 personen. Vaste driegangenmenu's' voor 2 personen. Menu 1 BaiYok. Menu 2 BaiYok.
BaiYok in Zwolle Eet.nu.
In de directe omgeving van BaiYok vindt u vaak nog wel een parkeerplaats op straat. Wij raden u aan om te parkeren in de Diezerpoortgarage 2-3 min. Lopen, veruit de goedkoopste, 109, euro per uur en na 20 uur gratis!
Lintje. Slordigheid met werkvisum nekt Zwols Pijlen. restaurant BaiYok Zwolle destentor.nl. Pijlen. Pijlen. Weer. Pijlen. Service. Person. Pijlen. Pijlen. Zoek. Sluit. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Menu. Sl
Slordigheid met werkvisum nekt Zwols restaurant BaiYok. Achtduizend euro boete legde het ministerie van Sociale Zaken aan Thais restaurant BaiYok in Zwolle op voor een zeer ernstige overtreding. Het restaurant bleek tot drie keer toe een Thaise Windesheimstudente zonder werkvergunning als serveerster aan het werk te hebben gehad.
Lintje. Zwolse BaiYok in top 3 Pijlen. beste Thaise restaurants Zwolle destentor.nl. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Weer. Service. Person. Pijlen. Pijlen. Zoek. Pijlen. Sluit. Pijlen. Pijlen. Menu. Sluit. We
Weer Het weer. Zoek Sluit Zoek. Zwolse BaiYok in top 3 beste Thaise restaurants. ZWOLLE Thais restaurant BaiYok in Zwolle staat in de top 3 van beste Thaise restaurants in Nederland. Redactie 27-11-16, 1738: Laatste update: 20-02-17, 1958.: M 0 M 0.
Menukaart Thais restaurant BaiYok.
BaiYok heeft een uitgebreide menukaart met een groot aantal bekende Thaise gerechten. De menukaart is samengesteld door de koks Arnon, Pongsak Pasaja en Jiroy Thongsart. Arnon is afkomstig uit Chiang Mai, Noord-Thailand en werkt, na zijn ruime ervaring in Thailand, al sinds 2001 in Nederland en vanaf de openingsdag in 2004 bij BaiYok.
BaiYok, Zwolle Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Nadat ik al veel positieve verhalen gehoord heb over de BaiYok heb ik het dan nu eindelijk zelf eens mogen ervaren. Heel eerlijk gezegd viel het mij tegen, of het lag aan mijn mijn te hoge verwachting durf ik niet te zeggen.
BaiYok in Zwolle Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
BaiYok is in Zwolle een mooi adres om te eten. Als stijl en bediening naar het niveau van het eten kunnen, kan het een topper zijn waar je je ook heerlijk een hele avond kunt vermaken. Datum van je bezoek: 28 sep.
BaiYok voor Thuis.
Welkom op de website van BaiYok voor thuis. Wij verzorgen graag een heerlijke, verse Thaise maaltijd voor u. Tevens kunt u bij ons terecht voor dinerservice of een heerlijke Thaise catering. Bij BaiYok voor thuis wordt al het eten in de winkel vers bereid.
Thais Restaurant Bai Yok Zwolle.
Thais restaurant in het centrum van Zwolle. Sfeervol ingericht restaurant dat ook beschikt over een prachtig buitengedeelte aan de Zwolse gracht. BaiYok Thais voor Thuis Aan de overkant van het restaurant is ook de afhaalwinkel gevestigd, Bai Yok voor Thuis, Diezerpoortenplas 40.

Contacteer ons