Meer resultaten voor thai zwolle

thai zwolle
De beste Thaise restaurants in Zwolle TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Park De Wezenlanden. Hotels in de buurt van Dominicanenklooster Zwolle. Hotels in de buurt van Isala. Hotels in de buurt van Dinoland Zwolle. Alle restaurants in Zwolle. Populaire keukens in Zwolle. Chinees restaurants in Zwolle. Frans restaurants in Zwolle. Glutenvrije restaurants in Zwolle. Italiaans restaurants in Zwolle. Mediterraan restaurants in Zwolle. Pizzeria restaurants in Zwolle. Sushi restaurants in Zwolle. Veganistische restaurants in Zwolle. Vegetarische restaurants in Zwolle. Vis en zeevruchten restaurants in Zwolle. De beste IJs in Zwolle. De beste Krab in Zwolle. De beste Hamburgers in Zwolle. De beste Tapas in Zwolle. Restaurants voor diners in Zwolle. Restaurants met zitplaatsen buiten in Zwolle. Restaurants voor diners met groepen in Zwolle.
Thais restaurant BaiYok.
BaiYok is op 20 januari 2004 geopend door Paul van der Helm en Yaowanuch Arpamo. Samen hebben zij een stukje Thailand op de Diezerpoortenplas in Zwolle neergezet en willen graag bewijzen dat alleen al het Thaise eten een reis naar het prachtige land van de glimlach meer dan de moeite waard is. Als het weer het toelaat kunt u bij BaiYok ook terecht op het grote eigen terras aan de stadgracht. In 2011 is het restaurant uitgebreid met het pand ernaast voormalig uitzendbureau waardoor er 20 extra zitplaatsen zijn bijgekomen. Door het weghalen van de tussenmuur en de toename van het aantal ramen is het restaurant veel lichter geworden wat onze gasten een comfortabel gevoel van ruimte geeft.
BaiYok voor Thuis.
Thais restaurants in Zwolle IENS.
Thais restaurants in Zwolle. Thais restaurants in Zwolle. 10 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Ben jij een liefhebber van de combinatie zoet-zuur gekruide smaken en ingrediƫnten die de smaakpapillen kietelen? Dan zal de Thaise keuken je goed bevallen! Garnalen in kokosmelk pad thai gele of groene curry kleefrijst met mango Ontdek de Thaise restaurants in jouw stad en laat je gehemelte strelen. Nieuwe Markt 8 8011 PE Zwolle.
Menukaart Thais restaurant BaiYok.
Een bezoek aan Thailand levert niet alleen blijvende herinneringen op aan de cultuur het aangename klimaat en de hartelijke mensen.Voor de mensen die in Thailand geweest zijn klinkt dat bekend in de oren want de eerst kennismaking met de Thaise keuken in Thailand maakt op vrijwel iedereen een grote indruk. Thais eten staat vooral bekend om zijn versheid en kent een grote verscheidenheid aan smaken zowel binnen een gerecht als tussen de verschillende gerechten.
Thaise restaurants in Zwolle Eet.nu.
Spring naar begin van de pagina. Thaise restaurants in Zwolle. Alle Thaise restaurants in Zwolle. Uit eten in Zwolle? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Eindcijfer tussen 1 10. Eindcijfer tussen 2 10. Eindcijfer tussen 3 10. Eindcijfer tussen 4 10. Eindcijfer tussen 5 10. Eindcijfer tussen 6 10. Eindcijfer tussen 7 10. Eindcijfer tussen 8 10. Eindcijfer tussen 9 10. Eindcijfer van een 10. Open op dinsdag 2.

Contacteer ons